Hva handler Nikken om?

Hva handler Nikken om? Vil du ha en ny måte å leve på? Hva med å få muligheten til å nyte alt det naturen har å by på, i tillegg til friheten av å leve opp til ditt ytterste potensiale?

Nikken ble startet på grunnlag av en helt unik idé. Mens andre selskaper kun selger et produkt eller en tjeneste, tilbyr vi rett og slett bedre livskvalitet. Våre vitenskapelig utviklede produkter, velværehjem-konsept og filosofi om De fem helsepilarene gjør at vår visjon har blitt en realitet for mennesker over hele verden.

Selskapet vårt er en legemliggjørelse av visjonen om at balanse i livet vil føre til total velvære. Dette gjelder ikke bare fysisk velvære, men innbefatter også Nikkens konsept om De fem helsepilarene. For å oppnå total velvære må man først skape balanse mellom disse fem pilarene.

Sunn kropp
Bestrebelsen etter å oppnå eller forbedre det fysiske velværet er en del av livet. Nikken fokuserer på ernæring, trening, god søvn og frihet fra ubehag, og produktene tar for seg hvert av disse områdene.

Sunt sinn

Dersom man slipper å tenke på fysiske ubehag eller en skral økonomi, blir det enklere å leve opp til sitt fulle potensiale. Med et sunt sinn følger også emosjonell balanse og velvære, og dette kommer både en selv, familien og venner til gode.

Sunn familie
Sunne individer danner grunnlaget for sunne familier og andre mellommenneskelige forhold.

Nikkens filosofi legger vekt på å ta vare på individene, og det er derfor våre produkter og vår visjon dreier seg om hvert enkelt familiemedlem.

Sunt samfunn
På samme måte som familien er samfunnets fundament, er den store Nikken-familien alltid oppmerksom på muligheten til å ha en positiv innvirkning på samfunnet. Hos Nikken mener vi at det er en del av selskapets rolle å støtte, fremme og forbedre alle aspekter av det samfunnet vi lever i.

Sunn økonomi
Nikken mener at alle har rett på muligheten til å oppnå langvarig økonomisk trygghet, egenmakt og en tilfredsstillende livsstil. Dette er et område som har skapt fornyet respekt for gründerånden. Vi ønsker å oppmuntre til dette, og derfor tilbyr Nikken alle en ideell mulighet til å oppnå suksess.