Min Virksomhet

Som konsulent i Nikken jobber jeg for å kunne tilby gode produkter som alle kan ha glede av. Nikken har en sammensetning av de naturlige energiene; naturlig magnetisme, langbølget infrarøde stråler og negative ioner. Denne sammensetningen gjør at du får en optimal virkning av ditt produkt og kan oppleve en litt bedre hverdag.

Nikken kan brukes på så mye, alt utifra dine behov. Vi har tilpassede produkter til deg selv, hunden, katten eller hesten din. Det beste er at flere av produktene kan brukes til dere alle.

Med erfaring om hest og konkurranse vet jeg at pleie av hesten er en viktig del av hverdagen. Nikken kan være med på å forebygge eventuelle skader eller reparere en skade som allerede har kommet. Samtidig har vi en rekke produkter til hjelp for massasje av hesten for en smidigere muskulatur med god blodgjennomstrømning. I tillegg kan Nikken sine produkter hjelpe mot allergiske hester i form av renset vann eller luftrenser. Med andre ord, gjennom Nikken kan du gi litt ekstra velvære for hesten din samtidig som du forebygger mot skader.

Som Nikkenkonsulent vil jeg tilby produkter tilpasset hele familien, både to-og firbente. Unn deg selv eller din firbente venn litt ekstra luksus i en stressende hverdag med Nikkens velværekonsept! 

Discover it. Live it.