Sprudlende rent vann

Alle vet at det er viktig å drikke nok vann hver dag, og kvaliteten bør selvsagt også være så god som mulig. Nå kan du gi huden og kroppen det beste som finnes, både på utsiden og innsiden.

I en avsidesliggende del av Japan finnes et helt unikt område der de geografiske forholdene gjør at vannet har helt enestående egenskaper og en forbløffende effekt på plantelivet. Det som er spesielt med dette vannet er at det inneholder spesielt ladde partikler. Forskerne som oppdaget dette området kalte vannet for PiVann; ettersom Pi betyr "liv" og "tilbake til kilden" på gresk.

Vår innovative PiMag - teknologi benytter en spesiell blanding materialer og naturlige mineraler for å gjenskape forholdene der PiVannet ble oppdaget.

Ettersom PiVannet er 100% kompatibelt med kroppen hjelper det den å styrke sine egne regenervative, helende egenskaper og opprettholde en naturlig balanse. PiMag-Vannet inneholder mye mer oksygen enn vanlig kranvann, og har dessuten perfekt pH - balanse som gjør at det tas opp i kroppen umiddelbart. Dette er med på å fremme god helse, og ettersom vann er så viktig for kroppen er det bare sunn fornuft å gi den det beste som finnes.