PiMag Maxi

FORDELER OG HOVEDEGENSKAPER

- Friskt og energirikt vann.
- Unik flertrinns filtrering.
- Mineralstener som regulerer surhetsgraden.
- Magnetring på 1200 gauss gjør at vannet holder bedre på oksygenet.
- Produserer hele ti liter herlig PiMag-vann – ideelt for store familier.
- Tilpasser seg kroppsstrukturen for optimal effekt.
- Har fått Gullstempelet fra organisasjonen Water Quality Association.

PiMag Maxi tar i bruk et genialt gravitetssystem som filtrerer vannet i flere trinn og på en helt unik måte, bl.a. gjennom Pi-keramikk og mineralstener som ligner de som finnes naturlig i elver og bekker. Sakte filtrering gjør at vannet får sildre naturlig mens det tilsettes energi, samtidig som urenheter fjernes. I tillegg gjør magnetfeltet at vannet holder bedre på oksygenet.

På samme måte som i tidligere tider (da vannet falt gjennom atmosfæren og skylte over stein, grus og sand uten å bli utsatt for forurensning) blir pi-vannet tilført oksygen og negative ioner som gjør det hundre prosent kompatibelt med kroppens celler, noe som bidrar til at det absorberes umiddelbart. Vår vannteknologi benytter en spesiell blanding av materialer og naturlige mineraler som er med å gjenskape naturforholdene der pi-vannet ble oppdaget.

Den amerikanske organisasjonen Water Quality Association har gitt sitt høythengende "Gullstempel" til vår PiMag Maxi. Dette merket blir kun gitt til produkter som innfrir eller overgår deres strenge krav til yteevne, og som fjerner
et stort antall ulike forurensningspartikler i vannet.

Filterpatron til PiMag Maxi


Dette filteret inneholder aktivert og sølvaktivert karbon, i tillegg til en rekke Pi-materialer, ionebytterharpiks, biokuler og zeolitt som filtrerer ut forurensningsstoffer. Dette filteret har også en enestående, patentert struktur som gjør at vannet spres jevnt i filtreringskomponentene. Vi anbefaler at filteret byttes ut månedlig.


Keramisk forfilter til PiMag Maxi


Til PiMag Maxi kan du velge mellom to typer forfilter. Det første alternativet er mikrosvampfilteret, som også finnes i vårt PiMag vannsystem. Det andre alternativet er PiMag Maxi keramisk forfilter. Dette er fremstilt av sterkt komprimert diatomisk materiale som brukes til å rense drikkevann. Når dette blander seg med de ulike keramiske materialene filtreres forurensningspartikler så små som kun 0,2 mikrometer ut. Vi anbefaler at filteret byttes ut månedlig.

Mineralstener til PiMag Maxi


Stenene til PiMag Maxi inneholder ulike mineraler som kontinuerlig avgir ioniserte mineraler. De bidrar også til å hindre bakterievekst. Vi anbefaler at mineralstenene byttes ut hver sjette måned.

Pris: 2805 kr.