Astma

Vi har nå valgt å sende dere vår historie om hvorfor vi er så aktive innen Nikken. Som dere sikkert vet så har jo Nikken forandret livet vårt helt og det er jo helt fantastisk.

Jeg ble konfrontert denne teknologien av min samboer som heter Merete i mars 2001. Jeg må ærlig innrømme at jeg syntes dette hørtes for godt ut til å være sant. Men jeg ble nysgjerrig når jeg så og kjente selv at noe skjedde når jeg fikk en test på meg selv.

Min eldste datter er 11 år å har opp gjennom oppveksten hatt store problemer i livet sitt med astma. Når hun var 2-3 år så kjørte vi i skytteltrafikk med ambulanse til Kristiansund sykehus barneavdelingen på grunn av astmaanfall. Lise har opp igjennom livet sitt vært daglig avhengig av medisin for å kunne eksistere normalt.

Jeg hørte fra USA at astmatikere var blitt hjulpet med Nikkens magnetteknologi og valgte å prøve dette. Vi kjøpte oss en medaljong som heter Super-mini, en sterk magnet på 2000 gaus. Vi valgte å teipe magneten fast med plasterteip på brystet til Lise. Det som her skjedde var litt rart, vi merket nesten omgående at pusten hennes lettet. Når hun så tok denne av på dagen så ble den tyngre igjen. Merete sydde så en pose som denne magneten passet ned i, slik at vi fikk festet den med sikkerhetsnål til nattdrakt og t-skjorte, slik at hun kunne ha den på seg hele tiden.

Dette var i slutten av mars 2001. Det tok 2 mnd. og Lise sluttet med medisin. Det som er det rare er at dette er den perioden av året som hun pleide å være mest plaget. Det er også en ting til som vi mener er litt rart, og det er at hun ikke lenger er plaget med ørebetennelse. Dette er noe som også har vært fremtredende med henne under oppveksten.

Det fantastiske for oss er at i dag så fungerer Lise uten medisin og har en bedring på 100%. Vi har fått et nytt liv etter at vi kom i kontakt med Nikkens produkter.