MagBoy

HOVEDEGENSKAPER OG FORDELER
 
• Stressfjerner du kan ta med overalt.
• Spesielle noduler med oppkvikkende effekt.
• Avansert magnetteknologi.


Finnes det noe som er bedre enn en herlig, avstressende massasje? Vi tatt konseptet med antistresskuler ett steg videre, og skapt Magboy – en bærbar stressfjerner som også har en velgjørende virkning fra magneter. De robuste, magnetiske kulene har spesialformede noduler som virker stimulerende og avspennende på hele kroppen. Massasjen øker sirkulasjonen slik at kroppen lettere transporterer nærings- og avfallsstoffer, mens magnetene på sin side stimulerer nervene. De positive helsevirkningene av massasje og magneter utgjør en effektiv kombinasjon.

Ettersom Magboy leveres i et lite og praktisk etui kan du enkelt ta den med deg overalt. Du kan bruke dem f. eks. når du ser på tv, ved kontorpulten eller når du er ute og går. Rull kulene mellom håndflatene, over skuldrene eller andre steder der musklene føles stive og ømme. Selv om du ikke faktisk når de områdene som gjør vondt vil magnetfeltet spre seg gjennom kroppen slik at du likevel få utbyttet av den beroligende, avspennende effekten. Magboy fungerer også utrolig bra på hest.

Inneholder følgende teknologi

Magboy-kulene inneholder magneter av strontium ferrit, som skaper et dynamisk magnetfelt når de rulles mellom hendene eller over andre deler av kroppen. Rotasjonen av kulene gjør at de magnetiske polene konstant skifter retning. På den måten skapes et tredimensjonalt magnetfelt som gir ekstra godt utbytte av magnetenes velgjørende effekt.

Pris: 885 kr